Program de limba engleza

Limba engleza este limba dominanta la nivel international in domenii ca: telecomunicatii, afaceri, divertisment, stiinta, diplomatie, tehnologia informatiei, etc.

Intr-o zi obisnuita de scoala, aproximativ un miliard de oameni invata, intr-o forma sau alta, limba engleza. In Uniunea Europeana 89% dintre elevi studiaza limba engleza ca limba straina.

Peste 380 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limba materna, iar estimarile care includ engleza ca limba straina arata ca intre 470 de milioane si un miliard de oameni vorbesc aceasta limba ca limba straina. Este probabil cea mai vorbita limba din lume.

Skop Solution, prin cursurile organizate de departamentul de limbi straine, va invita sa va alaturati celor peste un miliard de oameni care folosesc limba engleza.

Organizate in format individual sau pe grupe de maxim 10 persoane, cursurile noastre de limba engleza va vor ajuta sa avansati in cariera sau sa va dezvoltati in plan personal, oferindu-va posibilitatea accesarii tuturor oportunitatilor pe care cunoasterea aceastei limbi vi le ofera.

Fie ca doriti sa aveti acces la literatura tehnica si stiintifica in limba engleza necesara pregatirii dumneavoastra, sau sunteti interesati sa comunicati oral ori in scris prin intermediul limbii engleze cu persoane de alta nationalitate, noi suntem flexibili si ne adaptam dorintelor dumneavoastra.

Puteti opta pentru engleza generala, pentru engleza de afaceri sau pentru un limbaj specializat (medical, tehnic, juridic, hotelier etc.). Modulele de curs va propun insusirea de structuri gramaticale si elemente de vocabular intr-un format interactiv.

Misiunea trainerilor nostri de limba engleza este sa va ofere experienta invatarii limbii engleze cu placere si profesionalism.

Suportul cursurilor noastre este asigurat de edituri cu prestigiu la nivel international (Oxford, Cambridge, Longman, Express Publishing, Macmillan, etc.) a caror metoda este verificata si certificata prin zeci de ani de experienta si sute de mii de cursanti.